maandag 19 februari 2007

Stewardess vliegt eruit, reden sex.


Qantas, de Australische vliegtuigmaatschappij heeft een stewardess ontslagen omdat deze met acteur Ralph Fiennes lid is geworden van de Mile-High club. Passagiers hadden gezien hoe de acteur en de stewardess korte tijd na elkaar het toilet van het vliegtuig hadden verlaten.

Qantas stelde de stewardess, die ontkende, meteen op non-actief terwijl het incident onderzocht werd. Stom genoeg leek het de stewardess een goed idee om tegen de Sunday Mirror op te scheppen over de geweldige seks die ze met de acteur had, ook eerder al in een hotel in Mumbai. Blijkbaar had ze niet gedacht dat de Australiërs ook Engelse roddelbladen kunnen lezen.

Fiennes heeft sinds enige tijd weinig meer van zich laten horen, dus nu is de dame in kwestie dus haar baan kwijt en is ze nog steeds single. Ik hoop maar dat de Mirror haar genoeg heeft betaald voor het interview.

Blijft één vraag over: waarom wordt ze nu precies ontslagen? Blijkbaar was het al voor de vlucht in kwestie begonnen, dus is het niet een incident dat op het werk ontstond. En heeft een stewardess geen pauzes? Is het dan niet gewoon iets dat ze in haar vrije tijd deed?

En trouwens... zou Qantas nu niet meer vluchten verkopen, nu het beeld onstaan is dat stewardessen wel héél ver gaan om het de passagiers naar de zin te maken?

Geen opmerkingen: